André Andersson - Mathias Roos - Sebastian Kristensson - Gustav Lindquist - Becir Hodzic

Avbytare: Filip Zahn, Carl Mattsson, Patrik Lippe och Rasmus Hammargren.

André Andersson ut - Rasmus Hammargren in 66 min
Carl Odell ut - Vasko Mitrovic in 68 min
Adam Norén ut - Gustav Lindquist in 84 min

MATCHKOMMENTARER
Tredje raka hållna nollan i överkörningen av division 5 laget Skurup. ÖT Smygehuk började i motvinden. Redan i den 2:a minuten vänder Gustav Lindquist spelet bra ut till höger där André Andersson slår ett hårt lågt inlägg mot första stolpen som Carl Odell möter på volley men målvakten räddar och returen går rakt ut till en fri Vasko Mitrovic som enkelt kan slå in 1-0. I den 12:e minuten kommer ÖT Smygehuk runt till höger och efter en duell mellan Carl Odell och en Skurupförsvarare i mitten går bollen till Becir Hodzic precis utanför straffområdet och Becir drar iväg ett skott som touchar en försvarare och in i mål till 2-0. Detta var Becirs första mål någonsin i den grönvita tröjan. I den 20:e minuten spelas bollen in bakom Skurups backlinje där Vasko Mitrovic trampar iväg men han blir omkullriven precis utanför straffområdet och frispark till hemmalaget. Enligt regelboken borde Skurupspelaren blivit utvisad men domaren var väldigt snäll och visade inte ens det gula kortet. Gustav Lindquist peggar upp bollen och slår den elegant över muren och in i mål till 3-0. ÖT Smygehuk spelar bra fotboll och har bud på fler mål men 3-0 står sig till halvtidsvilan. I paus går Vasko Mitrovic ut och in kommer Filip Zahn. Även Sebastian Kristensson går ut och in kommer Carl Mattsson. De första minuterna av andra halvlek är inte alls bra från hemmalagets sida och Skurup får rulla runt lite. I den 53:e minuten slår Gustav Lindquist en fin hörna som Adam Norén når högst på och Adams nick smiter precis utanför första krysset. I den 60:e minuten kommer André Andersson fram på högerkanten och André slår ett perfekt inlägg mot Adam Norén som är fri men Adams nick går utanför. I den 62:a minuten går Gustav Lindquist ut och in kommer Patrik Lippe. I den 65:e minuten slår Skurup ett inlägg från vänster där en fri Skurupspelare från nära håll nickar mot mål men Izzettin Adigüzel lyckas tippa bollen till hörna. Den efterföljande hörnan nickas bort men går till en Skurupspelare som skjuter från 25 meter men bollen tar i ribban och över. Efter 66 minuter går André Andersson ut och in kommer Rasmus Hammargren. Efter 68 minuter går Carl Odell ut och in kommer Vasko Mitrovic. I den 70:e minuten slår Mathias Roos en fin inläggsfrispark där Filip Zahn möter med pannan och bollen går mot bortre krysset men tar uppe i kryssribban och ut till Filip igen. Filip skjuter först en gång där en försvarare täcker och en gång till där målvakten lyckas rädda. Riktigt nära där. I den 73:e minuten slår Mathias Roos en kort vänsterhörna bak till Becir Hodzic som slår ett perfekt inlägg mot straffpunkten där Carl Mattsson skjuter på volley och det blir till en perfekt lobb över målvakten till 4-0. I den 77:e minuten slår Mathias Roos en perfekt inläggsfrispark från vänster mot bortre stolpen där Vasko Mitrovic når högst och nickar in 5-0. Vaskos andra mål i matchen. I den 79:e minuten chippar Mathias Roos elegant bollen över Skurupförsvaret där Filip Zahn drar till på volley men skottet går över. I den 84:e minuten byts en skadad Adam Norén ut och in kommer Gustav Lindquist. Matchen slutar övertygande 5-0. En riktigt bra insats där det alltid är roligt att göra många mål. Mycket positivt med tredje raka hållna nollan. I nästa match väntar Trelleborgs FF U19 på onsdagen den 11:e mars klockan 17:30 på Smygehamns konstgräsplan.